Varno v terme
Darilni bon
PAKETI
Prijava na e-novice

Pogoji nagradne igre 25. 3. 2021 

 

Nagradna igra

TERME SNOVIK 

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

»Veriga lepih misli ob materinskem dnevu«

 

1. ORGANIZATOR

Organizator nagradnega natečaja so Terme Snovik - Kamnik d.o.o., Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju.

 

2. POGOJI SODELOVANJA

Z zapisom komentarja pod objavo se šteje, da sodelujoči nepreklicno in brezpogojno sprejema Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri »Veriga dobrih misli ob materinskem dnevu«. Nagradna igra poteka na družbenem omrežju Facebook  Term Snovik 25.03.2021 (od objave) do 25.03.2021 do 23:59, po času organizatorja.

Všečkanje, označevanje in deljenje objave ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

3. NAGRADA

1 x EKO masaža Snovik v Wellness centru Term Snovik

 

4.IZBOR IN OBJAVA IZBRANE OSEBE:

Izbor nagrajenca bo izveden 26. 03. 2021 avtomatsko računalniško s pomočjo sistema za izbor med komentarji. Nagrada bo podeljena na podlagi žrebanja vseh odgovorov sodelujočih, ki bodo v komentarju zapisali lepo misel za mamo.

Neprimerne vsebine in komentarji bodo izbrisani.

3-članska komisija  bo o izboru vodila zapisnik. Rezultat izbora je dokončen in pritožba nanj ni mogoča.

Zapisnik vsebuje podatke o:

- datumu, uri in kraju izbora;

- prisotnih članih komisije za izbor;

- izžreban nagrajenec.

Zapisnik podpišejo vsi člani komisije.

Organizator bo izbranega prejemnika nagrade o prejemu nagrade obvestil z objavo na Facebook  strani Term Snovik, najkasneje dan po zaključenem izboru.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec nagradne igre izrecno strinja s pravili in pogoji nagradne igre in z javno objavo podatkov o nagrajencu.

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih okrog lastništva izžrebane nagrade. Vsi spori povezani s pravicami okrog lastništva izžrebane nagrade ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, katere podatki so bili posredovani v okviru nagradne igre oz. so bili posredovani z njene strani uradno pooblaščeni osebi ali zakonitemu zastopniku.

 

5. OBVESTILO IN PREVZEM NAGRADE

V kolikor nagrajenec ne navede oziroma ne posreduje svojih podatkov oziroma jih navede nepopolno ali nepravilno in/ali v kolikor nagrajenca ni mogoče obvestiti in/ali v kolikor se ugotovi, da ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje v nagradni igri in/ali da je kršil te pogoje in/ali v kolikor ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji, vse to v roku, kot ga določi organizator, nagrajenec izgubi pravico do nagrade.

Pogoj za prevzem nagrade je, da nagrajenec organizatorju v roku 2 dni po obvestilu v privatnemu sporočilu na Facebook strani pošlje naslednje podatke: ime in priimek ter kontakte podatke (naslov, mobilna številka in e-mail ter davčna številka).

V primeru, da nagrajenci zahtevanih podatkov ne posredujejo pravočasno, izgubijo pravico do nagrade, organizator pa je prost svoje obveznosti glede izročitve nagrade takim nagrajencem.

V kolikor se nagrajenec v 3 dneh ne javi, se nagrada podeli rezervnemu izžrebanemu, ki se ga izžreba v takem primeru.

 

6. IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

- (ne)delovanje družabne spletne mreže Facebook

- vse ostale aktivnosti na spletni mreži Facebook

- kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju

- kakršne koli posledice ob koriščenju nagrad.

 

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb pogojev nagradne igre, če tako zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

 

7. OSEBNI PODATKI

Terme Snovik – Kamnik d.o.o., Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju, e-pošta: marketing@terme-snovik.si, tel. št. 01 834 41 00, z namenom lastne promocije organizira nagradno igro »Veriga lepih mislih ob materinskem dnevu«. Pogoj za podelitev nagrade je pravočasna zagotovitev vseh v nadaljevanju navedenih osebnih podatkov.

Organizator bo kot upravljavec osebnih podatkov ime in priimek od udeleženca zahteval le v primeru, da bo udeleženec v nagradni igri izbran, in zbrane podatke obdeloval le za izvedbo nagradne igre. V primeru, če bo udeleženec v nagradni igri izbran, bo organizator ime in priimek udeleženca objavil na Facebook strani https://www.facebook.com/terme.snovik/.

V času obdelave podatkov ima udeleženec pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na sedež podjetja Terme Snovik, Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju  ali preko elektronske pošte marketing@terme-snovik.si. Udeleženec ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.

Podatke, ki jih na podlagi pogodbenih obveznosti in zakonskih predpisov obdeluje za namen izvajanja nagradne igre, bo organizator hranil 5 let od zaključka nagradne igre oz. skladno z zakonsko določenimi roki hrambe.

Uporabnik osebnih podatkov je oddelek marketinga pri organizatorju. Organizator nagradne igre podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo javnim organom, katerim je podatke dolžan posredovati na podlagi veljavnih predpisov.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v podjetju: Predrag Canjko, direktor, e-mail: predrag.canjko@terme-snovik.si.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih