Koledar
Darilni bon
PAKETI

RAZPRODAN PREMIERNI DOGODEK S SANELO (BANOVIĆ) PERESCIUTTI

 

Snovik, 1. 12. 2023

 

V Termah Snovik smo včeraj zvečer gostili premierno dogajanje - "Cikel pogovorov za zdrav življenjski slog in ravnovesje", ki je bil razprodan že pred začetkom. Več kot 120 obiskovalcev se je zbralo ob 19. uri, pripravljenih na navdihujoč večer v zeleni, termalni oazi.


Osrednja gostja je bila tokrat predavateljica in priznana terapevtka Sanela (Banović) Peresciutti, dr. med., ki je v živahnem pogovoru delila svoje bogato znanje o povezavi med duševnim zdravjem in telesom, pomenu zaupanja v odnosih ter gradnji trdnih temeljev za zdravje in dobro počutje. Razpravljali smo tudi o ključnih elementih uspešnih medosebnih odnosov.

 

Namen dogodkov »Cikli pogovorov«, je namreč utrjevati in izpostaviti peti kneippov element - zdrav življenjski slog in ravnovesje. Terme Snovik so namreč edini Kneipp center v Sloveniji, kjer imate priložnost, da spoznate življenjsko filozofijo petih stebrov, ki jih je postavil Sebastian Kneipp, nemški duhovnik ter vodni in fito terapevt. Za ohranjanje zdravja telesa in duha so potrebni: voda, zelišča, gibanje, prehrana in zdrav življenjski slog. Sebastian Kneipp je zapisal: "Ni dovolj samo vedeti, znanje je treba uporabljati. Ni dovolj hoteti, treba je tudi narediti.«.


Po predavanju se je del obiskovalcev, skupaj s terapevtom Lukom Brinovcem iz Term Snovik, podal še na t.i. »Zvočno kopel«, ki je še dodatno obogatila večer in pustila trajen vtis na obiskovalcih. Zvočna kopel z gongi je namreč sprostitvena tehnika za globoko sprostitev, umiritev in regeneracijo telesa na vseh ravneh, predvsem v trenutku, ko se srečamo s pomanjkanjem energije zaradi hitrega življenjska tempa in stresa.


Napovedujemo tudi nadaljevanje »Cikla pogovorov za zdrav življenjski slog in ravnovesje«. Naslednji dogodek bo naslednje leto, 1. februarja 2024, in bo gostil Uršo Trebušak, ki bo skozi pogovor z naslovom "Zbudimo samozavest v sebi" delila tehnike vodene vizualizacije in samohipnoze. Razprodanost dogodka priča o povečanem zanimanju za teme, ki pozitivno vplivajo na naše življenje. 

 

Vabljeni, da si že danes rezervirate svoje mesto na še enem čudovitem večeru. Klikni TUKAJ.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih