Koledar
Darilni bon
PAKETI

Dobrodelni z božično smrečico 2023

Božična smrečica - darilo gozda vašemu domu

 

Sprejmite darilo narave in naredite dobro delo

 

V Termah Snovik pri svojem delovanju veliko pozornost posvečamo odgovornemu ravnanju z okoljem, v katerem delujemo in ga tudi aktivno sooblikujemo. Tudi v letošnjem letu se zato pridružujemo akciji »Darila gozda vašemu domu« Zavoda za gozdove Slovenije, ki pridobivanje okrasnih drevesc iz slovenskih  gozdov usmerja na način, ki je prijazen do gozda in narave. Smrečico iz lastniškega gozda Term je že mogoče naročiti in se dogovoriti za prevzem. Vsi vaši prostovoljni prispevki, zbrani za podarjene smrečice, bomo v celoti namenili v dobrodelni namen. 

 

Domača okrasna drevesca so pridelana na način, ki najmanj škoduje našemu naravnemu okolju, upoštevajoč način pridelave ter prevoz na tržišče, saj imajo nizek ogljični odtis. Okrasna drevesca, ki so posekana v skladu z usmeritvami Zavoda za gozdove, so pridobljena brez škode za gozd. Praznične smrečice letos nosijo rdečo nalepko, na kateri je med drugim navedeno tudi gozdnogospodarsko območje, v katerem je bilo drevesce pridobljeno. Okrasna drevesca iz gozdov lahko pridobivajo le lastniki gozdov. 

 

 

Ker so božični prazniki že pred vrati, jih napolnite z upanjem in dobrimi mislimi. Pričarajte si praznično vzdušje z izbrano okrasno smrečico iz gozda, s prostovoljnim prispevkom za smrečico pa delite upanje tudi za druge. 

 

Za okrasno praznično smrečico se dogovorite na telefonski številki recepcije 01 83 44 100 ali osebno na recepciji. Smrečice bodo na voljo za prevzem med 15. in 20. decembrom.

Velja tudi priporočilo, da smrečico postavite v stojalo z vodo, tako boste dlje časa uživali v darilu gozda na vašem domu.

 

Skupaj za dobrobit narave in ljudi. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih