Koledar
Darilni bon
PAKETI

PONOVNO SREBRNI V AKCIJI NAJ KOPALIŠČE

Tudi letos MED NAJBOLJŠIMI SLOVENSKIMI KOPALIŠČI. HVALA, dragi gostje. Ponosni smo na drugo mesto, ki smo ga letos prejeli v akciji NAJ KOPALIŠČE 2023 v kategoriji mala slovenska termalna kopališča.

Akcija Naj kopališče je letos potekala že 33. leto zapored,  kopalke in kopalci slovenskih kopališč so čez vse poletje izbirali najboljša in jih tako nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost za kopalce.  Akcija »Naj kopališče 2023« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Iskrena hvala za zaupanje, hvala za vsak vaš glas in predvsem velika hvala za potrditev, da zmoremo in znamo, ter velika hvala ekipi term za vsakodnevni trud, da se pri nas čudovito počutite.

Visoko priznanje je na podelitvi, ki je potekalo v sredo, 4. oktobra 2023 v Mariboru, navdušeno sprejela Klavdija Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik in kot pravi po podelitvi: "Vedno znova smo hvaležni, da gosti opazijo naš trud in prizadevanja, da ohranjamo njihovo izkušnjo in naše storitve na najvišji možni stopnji. Letošnja poletna kopalna sezona je bila polna preizkušenj, zato smo še bolj hvaležni za to sijoče priznanje, ki nam potrjuje da delamo dobro ter da naši gosti to cenijo. Hvala vsakemu in vsem, ki ste oddali glas za naše kopališče v Tuhinjski dolini, predvsem pa gre zahvala ravno naši ekipi, vsem zaposlenim, ki gradijo našo zgodbo."

 

Čestitke pošiljamo tudi vsem ostalim nagrajencem.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih