Koledar
Darilni bon
PAKETI

Svetovni dan turizma - praznujte z nami!

Odkrivanje Lepot Sveta in Vabilo na Zvočno Kopel

 

Vsako leto 27. septembra po svetu poteka praznovanje Svetovnega dneva turizma, ki nas spomni na pomen potovanj, raziskovanja in spoznavanja raznolikih kultur in naravnih čudes našega planeta. Ta dan ne le ozavešča o vplivu turizma na gospodarstvo, temveč tudi poudarja njegov pozitiven vpliv na medkulturno razumevanje in ohranjanje narave.

Turizem ima moč, da ljudi poveže, razširi obzorja ter omogoči izmenjavo izkušenj in znanja. Obisk različnih destinacij nam omogoča, da se naučimo ceniti različnost in hkrati spoštovati enotnost, ki nas povezuje kot človeštvo. Prav tako pa ima turizem ključno vlogo pri ohranjanju naravne dediščine, saj nas spodbuja k varovanju okolja, ki ga obiskujemo.

Ob praznovanju Svetovnega dneva turizma vas vabimo, da se nam pridružite na posebnem dogodku, ki bo v soboto, 23. septembra 2023, ob 18:30 uri. Pripravili smo edinstveno izkušnjo zvočne kopeli, ki vas bo popeljala na potovanje skozi zvok in vibracije ter vam omogočila sprostitev in regeneracijo telesa in duha.

Zvočna kopel je priložnost za umik od vsakdanjega vrveža in poglobitev stika s samim seboj. Ob zvokih gongov, tibetanskih posod, in drugih inštrumentov boste doživeli globoko sprostitev, ki vam bo pomagala obnoviti energijo ter se pripraviti na nove pustolovščine in odkrivanje lepot sveta.

Pridružite se nam na tem posebnem dogodku in skupaj praznujmo Svetovni dan turizma ter poglobimo svoje razumevanje sveta in samega sebe. Zvočna kopel bo potekala v našem prijetnem okolju, ki vas bo popeljalo v harmonijo in notranji mir.

Ne zamudite te priložnosti za sprostitev in povezavo s svetom ter samim seboj. V počastitev našega praznika vas vabimo v soboto da na zvočno kopel povabite še prijatelja/prijateljico, saj drugi osebi udeležbo na delavnici podarimo. Prijave sprejemamo do sobote, 23. 9. 2023 do 10:00.

 

Prav tako bomo v sredo, 27. 9. 2023 ob nočnem kopanju med 20:00 in 22:00 izvajali še kneippove kolenske oblive s hladno vodo, ki pomagajo pri izboljšanju počutja in nespečnosti. Poleg tega pa vam bomo ponudili tudi domač zeliščni čaj in sveže sadje za pomiritev in osvežitev.  

Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte na info@terme-snovik.si ali telefon 01 83 44 100.

 

Praznujmo skupaj in odkrijmo čudesa sveta!

 

Vaša ekipa Term Snovik

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih