Koledar
Varno v terme
Darilni bon
PAKETI

Pravila nagradne igre »FESTIVALSKA NAGRADNA IGRA TERM SNOVIK V EUROPARKU

 

 1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre »Sejemska nagradna igra Term Snovik«  (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Terme Snovik – Kamnik d.o.o. (v nadaljevanju: organizator), spletni naslov http://www.terme-snovik.si. Nagradna igra poteka od dne 19. 5.  2022 od 9:00 ure do dne 20. 5.  2022 do 21:00 ure. Nagradna igra poteka na Festivalu turizma v Europarku v Mariboru.

 

2. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri. Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v nagradni igri sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te nagradne igre.

S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

 

3. Način sodelovanja in nagrada

Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da pravilno odgovori na nagradno vprašanje,v celoti izpolni obrazec z osebnimi podatki in se strinja s pogoji nagradne igre in pogoji obveščanja z lastnim podpisom. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek, in e-naslov (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci nagradne igre navedejo v prijavi na nagradno igro, posredujejo organizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki (ime in priimek) objavijo na spletni strani in družabnih omrežjih organizatorja www.terme-snovik.si, v primeru, da je izžreban.

Nagradno vprašanje: KOLIKO LET PRAZNUJEJO TERME SNOVIK LETOS? A. 12 LET B. 20 LET C. 22 LET  V nagradni igri se upoštevajo le tisti obrazci, ki vključujejo pravilni odgovor, tj. 20 let, in ustrezne podatke.

Organizator bo izžrebal 1 glavno nagrado: VIKEND PAKET NOČITEV Z ZAJTRKOM ZA 2 OSEBI Z VKLJUČENIMA DVEMA (2) VSTOPNICAMA ZA ARBORETUM VOLČJI POTOK:

 • 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, studiu ali apartmaju za 2 osebi
 • 2 x dnevno vstop v notranje in zunanje termalne bazene (zunanji bazeni so odprti od sredine junija do sredine septembra)
 • 2 x vstopnica za obisk Arboretum Volčji Potok
 • Brezplačni najem palic za nordijsko hojo
 • Uporaba telovadnice v naravi in trim steze
 • Dnevno Kneippovi vodni oblivi
 • Dnevno vodena skupinska vodna telovadba
 • Nočno kopanje v termalnih bazenih ob sredah, petkih in sobotah
 • Pitje zdravilne termalne vode
 • Vsako soboto slovenska večerja s tradicionalnimi lokalnimi jedmi
 • Bogata animacija po rednem programu animacijskih aktivnosti
 • Parkirni prostor, Brezplačna internetna povezava (Wi-Fi), DDV

 

V žrebanju nagrad sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja nagradne igre pravilno odgovorijo na nagradna vprašanja in pripišejo podatke: ime, priimek, e-naslov. Vsak udeleženec nagradne igre lahko sodeluje le z enim e-naslovom in je lahko izžreban samo enkrat ne glede na število oddanih prijav.

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice. Žrebanje nagrad bo potekalo z žrebom e-naslovov, ki so jih udeleženci navedli ob prijavi v nagradno igro.

Za izvedbo nagradne igre in nadzor nad njenim potekom ter žrebanje nagrajencev skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja.

Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 23. 5. 2022 na naslovu organizatorja, tj. Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju.

Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v nagradni igri ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu naknadno izžrebanemu izžrebancu.

O žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja; navzočih osebah; poteku žrebanja; izžrebani e-pošti ter uri zaključka žrebanja. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje je dokončno.

 

4. Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

 Izžrebani nagrajenec bo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščen po e-pošti najkasneje v osmih dneh po žrebanju na www.terme-snovik.si.

Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v e-pošti. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.

 

Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • se ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oziroma žrebanja

 Nagrajenec lahko nagrado koristi v roku enega leta od izdaje darilnega bona za nagrado.

Nagrajenec lahko koristi nagrado po tem, ko potrdi prevzem nagrade ter posreduje vse zahtevane podatke, s strani organizatorja njegov naslov dobi darilni bon.

 S prevzemom nagrade se nagrajenec strinja s pogoji potovalnega aranžmaja, kot ga organizira organizator in da so vsi stroški, ki niso izrecno navedeni v točki 3 (npr. prevoz do/iz nastanitve, turistična taksa, prijavnina) breme nagrajenca.

DOPLAČILA: * Kosilo ali večerja: 14 € (otroci 0 – 3,99 let brezplačno, otroci 4 – 11,99 let 50 % popust) *Soba ali studio - ena oseba v nastanitvi: 30 € / noč * Soba ali studio: 1 odrasel + 1 otrok do 3,99 let: Odrasel doplača 30 € /noč, otrok ima brezplačno * 2 osebi v apartmaju A4 (2 + 2): 20 € / apartma / noč * Soba z balkonom: 10 € / sobo / noč * Otroška posteljica: 15 € / noč * Pomožno ležišče v apartmaju: 25 € / noč (za otroke do 9,99 let) * Hišni ljubljenček: 12 € / noč * Savna: 7,5 - 9 € / vstop * Kopalni plašč: 7 € / osebo /čas najema * Kopalna brisača: 5 € / brisača / čas najema. POPUSTI (pri ceni po osebi):  Soba ali studio: Otrok 0 - 3,99 let: 100 % (brez lastne postelje) * Apartma A4 in A5: Otrok 0 - 3,99 let kot edini otrok v apartmaju = 50 % * Apartma A4 in A5: Otrok 0 - 3,99 let kot 2. ali 3. otrok v apartmaju = 100 % * Apartma A4 in A5: Otrok 4 - 11,99 let = 50 %. Turistična taksa: Odrasli: 2,50 € / noč, otroci 7 – 17,99 let: 1,25 € / noč. Prijavnina: 2,00 € / enkratno, otroci do 6,99 let ne plačajo prijavnine.

5. Odgovornosti organizatorja

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za: nedelovanje spletne strani Term Snovik in posledice nedelovanja, ne glede na razloge za nedelovanje, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve, - kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju, - kakršne koli posledice uporabe nagrad.

 

 6. Plačilo dohodnine

 Plačilo akontacije dohodnine za prejete nagrade je obveznost organizatorja te nagradne igre. Organizator bo od nagrad obračunal in plačal akontacijo davka od osebnih prejemkov v skladu z veljavnimi predpisi. Nagrajencu se po Zakonu o dohodnini bruto vrednost nagrade všteva v davčno osnovo. Vrednost nagrad predstavlja doseženi dohodek (davčno osnovo) v skladu z Zakonom o dohodnini, od katerega organizator nagradne igre obračuna in plača akontacijo dohodnine v imenu in za račun nagrajenca po stopnji 25%. Vsi ostali stroški in dajatve, povezani z uporabo (npr. plačilo dohodnine nad akontacijo) so breme nagrajenca.

 

 7. Varovanje osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej nagradni igri vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradni igri, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način:odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo »Odjava«, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.

 

8. Končne določbe

Organizator nagradne igre lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil. Pritožbe in reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko udeleženci pošljejo na elektronski naslov: marketing@terme-snovik.si. V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.terme-snovik.si.

 

Ljubljana, 18.5.2022

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih