Koledar
Darilni bon
PAKETI

PRVOMAJSKE POČITNICE V SRCU SLOVENIJE

 

V Termah Snovik zopet presenečamo in nagrajujemo vaše obiske v eko svetu termalnih užitkov.

Vabimo, da preživite prvomajske počitnice v srcu Kamniško-Savinjskih Alp v objemu zdravilne termalne vode in številnih drugih razvajanj, ki jih za vas pripravljamo, da bo vaše bivanje v eko svetu nadvse sproščujoče in polno spominov.

Spoznajte nas in našo okolico, gričevnate hribovja za številne pohode ali prve spomladanske kolesarske podvige. Obiščite čudoviti cvetoči Arboretum in se sprehodite med dvema milijonoma tulipanov. Pravočasno opravite rezervacijo in sodelujte v nagradnem žrebu za brezplačni obisk Arboretuma Volčji potok. Izmed vseh rezervacij, opravljenih do 25. 4. 2022 za termin bivanja med 27. 4. in 2. 5. 2022 bomo izžrebali 25 parov vstopnic za brezplačen ogled cvetočega Arboretuma Volčji potok, ogleda dinozavrov in barvite kulise, ki jo ustarjajo cvetlice.

Velja za rezervacije z vsaj 2 odraslima osebama.

 

Pravila nagradne igre "V TERME SNOVIK IN V CVETOČI ARBORETUM"

v času prvomajskih počitnic 2022

 

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre »V Terme Snovik in v cvetoči Arboretum« (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje Terme Snovik – Kamnik d.o.o., Molkova pot 5, 1241 Kamnik (v nadaljevanju: organizator), spletni naslov http://www.terme-snovik.si.

Nagradna igra poteka od vključno 1. 4. 2022 do vključno 25. 4. 2022.

 

2. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo. V nagradni igri ni dovoljeno sodelovanje osebam mlajšim od 15 let.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te nagradne igre.

S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

 

3. Način sodelovanja in nagrada

V nagradnem žrebanju sodelujejo vsi, ki v termah opravijo rezervacijo do 25. 4. 2022 za nastanitev v apartmajskem naselju za bivanje med 27. 4. in 2. 5. 2022. Izmed vseh rezervacij v omenjenem obdobju bo organizator izžrebal in podelil 25 parov vstopnic oz. 50 vstopnic za Arboretum Volčji potok. Organizator podeli 25 parov vstopnic za 25 izžrebanih rezervacij, ki ustrezajo pogojem nagradne igre. Ena opravljena rezervacija prejme dve vstopnici za Arboretum. V žreb gredo le rezervacije, ki vključujejo nastanitev dveh odraslih oseb ali več.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek posredujejo organizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki (ime in priimek) objavijo na spletni strani www.terme-snovik.si in družabnih omrežjih organizatorja, v primeru, da je izžreban.

 

Organizator bo izžrebal:

25 parov vstopnic za ogled Arboretuma Volčji potok

(vrednost posamezne vstopnice je 9,00 € z ddv)

Za izvedbo nagradne igre in nadzor nad njenim potekom ter žrebanje nagrajencev skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja.

 

Žrebanje bo potekalo v torek, 26. 4. 2022. Žrebanje nagrad bo potekalo na podlagi rezervacij v rezervacijskem sistemu Winrez. Nagrajenci bodo o prejetih nagradah obveščeni po elektronski pošti, ki jo podajo ob rezervaciji nastanitve. Nagrado bo mogoče prevzeti izključno ob prijavi na recepciji v času prvomajskih počitnic.

 

Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v nagradni igri ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu naknadno izžrebanemu udeležencu.

O žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja; navzočih osebah; poteku žrebanja; podatkih nagrajencev ter uri zaključka žrebanja. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje je dokončno.

 

4. Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade

 

Izžrebani nagrajenci bodo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščeni preko elektronske pošte, ki je bila podana ob rezervaciji, v torek 26. 4. 2022.

Nagrajenci prejmejo nagrado ob prihodu na recepcijo v Terme Snovik in prevzamejo nagrado ob prijavi.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: • se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • se ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oziroma žrebanja.

 

S prevzemom nagrade se nagrajenci strinjajo s pogoji koriščenja storitve. Vstopnice za vstop v part Arboretum veljajo do februarja 2023. 

 

5. Odgovornosti organizatorja

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

- nedelovanje spletne strani Term Snovik in posledice nedelovanja družbenih medijev Facebook in Instagram, ne glede na razloge za nedelovanje, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve,

- kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju,

- kakršne koli posledice uporabe nagrad.

 

6. Plačilo dohodnine

Vrednost posamezne nagrade - vstopnice za ogled Arboretuma je 9,00 € z ddv.

Plačilo morebitne akontacije dohodnine za prejete nagrade je obveznost organizatorja nagradne igre. Organizator bo od nagrad obračunal in plačal akontacijo davka od osebnih prejemkov v skladu z veljavnimi predpisi. Nagrajencu se po Zakonu o dohodnini bruto vrednost nagrade všteva v davčno osnovo. Vrednost nagrad predstavlja doseženi dohodek (davčno osnovo) v skladu z Zakonom o dohodnini, od katerega organizator nagradne igre obračuna in plača akontacijo dohodnine v imenu in za račun nagrajenca po stopnji 25%. Vsi ostali stroški in dajatve, povezani z uporabo (npr. plačilo dohodnine nad akontacijo) so breme nagrajenca.

 

7. Varovanje osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej nagradni igri, obdelujejo za potrebe obveščanja o morebitni nagradi in da se njegovi podatki (ime in priimek) javno objavijo na spletni strani in na družbenih omrežjih organizatorja ob komuniciranju vseh nagrajencev oz. izžrebancev.

 

8. Končne določbe

Organizator nagradne igre lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil. Pritožbe in reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko udeleženci pošljejo na elektronski naslov: marketing@terme-snovik.si. V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.terme-snovik.si.

 

Kamnik, 28. 3. 2022

 

 

    PRVOMAJSKE POČITNICE
    Raj za družinski PRVOMAJSKI oddih. Najmlajši otrok do 11,99. leta biva brezplačno. REZERVIRAJ
     
    Srebrni paket
    Posebna ponudba za seniorje. Vključena tudi gratis masaža. REZERVIRAJ
     
    Aktivni paket
    Preživite aktivni dopust v Kamniško-Savinjskih Alpah. REZERVIRAJ
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih