Koledar
Darilni bon
PAKETI

Prvi orisi hotela v Tuhinjski dolini

V družbi Terme Snovik - Kamnik, d.o.o. uresničujemo vizijo razvoja ter poslanstva trajnostnega turizma na lokalni ter nacionalni ravni. V letu 2019 smo sprejeli nov razvojno investicijski načrt za naslednjo dolgoročno obdobje, ki obsega tudi načrtovano gradnjo hotela KNEIPP NATUR HOTEL. Dodatno nas je k temu vzpodbudil tudi razpis Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo za sofinanciranje turističnih nastanitev, na katerega se prijavljamo v decembru 2022.

V sredo, 7. decembra 2022 smo v termah organizirali prvo predstavitev idejnih zasnov Kneipp natur hotela. K sodelovanju smo povabili tri arhitekturne biroje. Svoje rešitve so predstavili: Atrakcija arhitekturni biro u.i.d.a z arhitektko Mojco Hribar,  Geoplan z arhitektom Peter Kovač in Arhi + Urbi studio z.b.o., Igor Šilc u.i.d.a. V predstavitvah so nakazali umestitev hotela v Tuhinjsko dolino v sklopu kompleksa in rešitve, ki so prijazne do okolja in narave, da se bodo dobro počutili gostje in zaposleni ter, da bo zagotavljal uspešnost družbe. Na dogodek smo povabili svoje zaposlene, sokrajane, družbenike term, predstavnike Občine Kamnik in medijev, saj smo želeli javnost informirati o investiciji ter jim tako tudi prisluhniti pri njihovem razmišljanju in idejah.

Z novo turistično ponudbo želimo nadgraditi ter slediti uresničevanju dejavnosti Kneippove življenjske filozofije po petih stebrih. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih