Koledar
Darilni bon
PAKETI

S turističnimi boni na aktiven oddih v Tuhinjsko dolino

Dragi gostje,

za vaše bivanje v Termah Snovik je mogoče koristiti turistične bone (oznaka TB), ki jih je Vlada RS izdala v letu 2020 z namenom odprave posledic epidemije v turizmu za izboljšanje gospodarskega položaja na področju potrošnje turizma. Unovčite jih lahko za nočitve ali za nočitve z zajtrkom v obdobju veljavnosti izdanih državnih vavčerjev od 19. 6. 2020 do 30. 6. 2022.

Prav tako lahko pri nas unovčite nove turistične bone 2021 (oznaka BON21), ki jih je Vlada RS izdala v v 2021 z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu,  turizmu, športu in kulturi. Bone BON21 lahko koristite za naše nastanitve ter bazenske, wellness in gostinske storitve, in sicer v roku veljavnosti bonov po podaljšanju do 30. 6. 2022.

Več informacij glede podaljšanja bonov lahko spremljate na TUKAJ

Minimalna vrednost koriščenja BON21 je 10,00 €.

 

Vsi dnevni obiskovalci imajo tako možnost nakupa z novimi turističnimi boni za

-       kopanje v zdravilni termalni vodi in obisk Sveta Savn,

-       welness storitve za popolno sprostitev telesa in duha (klasične masaže in masaže z zeliščnimi olji, Kneipp tretmaje, sprostitvene terapije z gongi, bosonogo doživetje …),

-       gostinske storitve restavracije Potočka, kjer so na voljo sveži dnevni meniji (mesni, ribji, Kneipp) in pestra a la carte ponudba.

Bon21 ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov oz. darilnih vstopnic za kopanje in masaže.

 

Upravičenec do bonov 

  • oseba, ki je imela stalno prebivališče v Sloveniji na dan 13. marec 2020 (velja za TB)

  • oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30. junij 2021 (velja za BON21)

 

Vrednost dodeljenega bona upravičencem

  • TB:

    • 200 evrov (oseba, ki je bila na dan 13. marec 2020 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2020 dopolnile 18 let)

    • 50 evrov (vse ostale osebe)

  • BON21:

    • 100 evrov (oseba, ki je bila na dan 30. junij 2021 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2021 dopolnile 18 let)

    • 50 evrov (vse ostale osebe)

 

Možnost prenosa bona 

V zakonu je določena  prenosljivost bona med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), zakonci, zunajzakonskimi partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroci in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši. Ne prenaša se med brati, bratranci, strici, sosedi, sodelavci, prijatelji itd.

Bon je prenosljiv na upravičenca na podlagi izjave. Prenosnik lahko prenese le celoten bon na upravičenega pridobitelja, ki pa mora izpolnjevati tudi pogoj stalnega prebivališča v RS na dan 13. marec 2020 (za prenos TB) oz. 30. junij 2021 (za prenos BON21). Pridobitelj bona ne sme prenesti naprej; bon se lahko prenese le enkrat.

 

Postopek unovčenja bonov na recepciji Term 

Ob vašem obisku in koriščenju naših storitev vas prosimo, da nam vnaprej podate informacijo, da želite koristiti turistične bone.

Postopek unovčevanja bonov poteka na recepciji Term (tudi za gostinske storitve), kjer boste z veljavnim osebnim dokumentom izpolnili posebni obrazec za unovčenje turističnega bona. V primeru prenosa bona na drugo upravičeno osebo pa bo potrebno izpolniti posebno izjavo.

Zaradi hitrejšega izvajanja postopka vam priporočamo, da obrazce že vnaprej prenesete na spodnjih povezavah, izpolnite in prinesete s sabo ob vašem obisku.

 

Turistični boni TB - obrazci 

 

Obrazec POTRDITEV UNOVČITVE BONA 

Priloga 2: Obrazec IZJAVA ZAKONITEGA ZASTOPNIKA OZIROMA SKRBNIKA ZA UNOVČITEV BONA UPRAVIČENCA PO TRETJI OSEBI

Priloga 3: Obrazec IZJAVA UPRAVIČENCA O PRENOSU BONA

 

Turistični boni BON21

 

Priloga 1: Obrazec POTRDITEV UNOVČITVE BONA

Priloga 2: Obrazec IZJAVA ZAKONITEGA ZASTOPNIKA OZIROMA SKRBNIKA ZA UNOVČITEV BONA UPRAVIČENCA PO TRETJI OSEBI

Priloga 3 : Obrazec IZJAVA UPRAVIČENCA O PRENOSU BONA

 

Vse dodatne informacije so dostopne na FURS-ovi spletni strani na https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_boni/.

 

Ker smo vam pripravili veliko zanimivih tematskih paketov, vam predlagamo, da si jih ogledate na https://www.terme-snovik.si/sl/paketi, na voljo so tudi pripravljeni voucher paketi za nočitve ali nočitve z zajtrkom s številnimi ugodnostmi. 

Za vaša vprašanja in rezervacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@terme-snovik in na telefonski številki 01 83 44 100.

 

Dobrodošli v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

    FIRST MINUTE POLETJE
    FIRST MINUTE termalni poletni oddih, kjer je 5 = 6. Eno nočitev z zajtrkov vam podarimo! Pohitite AKCIJA velja za rezervacije le do 15.4.2024 in veljajo za poletne termine od 23.6. do 1.9.2024. REZERVIRAJ
     
    Aktivni paket
    Preživite aktivni dopust v Kamniško-Savinjskih Alpah. REZERVIRAJ
     
    PRVOMAJSKE POČITNICE
    Raj za družinski PRVOMAJSKI oddih. Najmlajši otrok do 11,99. leta biva brezplačno. REZERVIRAJ
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih