Koledar
Darilni bon
PAKETI

Terme Snovik med najboljšimi

V torek, 12. oktobra 2021 je v Mariboru potekala že 30. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Terme Snovik se tudi letošnje leto uvrščamo med najboljša slovenska kopališča. Prejeli smo priznanje za osvojeno tretje mesto v kategoriji malih termalnih kopališč.

 

Priznanje je  z navdušenjem, veseljem in ponosom sprejela Katarina Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik. »Zahvaljujemo se vsem glasovalcem za zaupanje in oddane glasove, s katerimi smo nagradili trud celotne ekipe term, ki s predanostjo, prijaznostjo in celovito ponudbo ustvarja najboljše pogoje za svoje obiskovalce. Uvrstitev med najboljše tri v državi je tudi potrditev, da je usmeritev k gostu prava, nagrada pa je gotovo dodatna vzpodbuda in zaveza tudi za nadaljnji razvoj storitev za odlično počutje gostov. Prav tako pa smo veseli doprinosa k ponudbi kamniške destinacije."

 

Akcija za Slovensko naj kopališče poteka že vse od leta 1990, organizira jo RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija. Kopalci so lahko svoj glas oddali s spletno glasovnico ali tudi fizično glasovnico v termah, in sicer v poletnem času od 12. junija do 15. septembra 2021.

 

Hvala dragi obiskovalci in gostje za vaš glas in zaupanje. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih