Koledar
Darilni bon
PAKETI

Nakup darilnih bonov sedaj hitro in enostavno na spletu

Najvišje ležeče slovenske terme nenehno stremimo k stalnemu izpopolnjevanju ponudbe in trajnostni usmerjenosti, v zadnjih mesecih se ukvarjamo z digitalizacijo procesov v podjetju za boljše delovanje in poslovanje podjetja. V teh dneh smo za svoje stalne in nove kupce tako lansirali funkcionalno spletno trgovino za enostaven nakup doživetij iz svoje ponudbe. Hiter razvoj spletne trgovine je bil tudi odgovor na koronakrizo, ki smo ga izkoristili za pripravo in implementacijo novih projektov. Novost je ob koncu leta še toliko bolj posebna ravno sedaj v predprazničnem času, da bo prav vsakomur na voljo varen dostop do nakupa daril za zdravje, sprostitev in dobro počutje s takojšnjo dostavo v elektronski poštni nabiralnik ali na dom.

 

Konec novembra je bila na spletnem mestu Term Snovik, na www.terme-snovik.si dodana spletna trgovina za še boljšo nakupno izkušnjo kupca, ki spreminja svoje nakupovalne navade. V trenutni situaciji je ravno spletni nakup najbolj varen brezkontaktni nakup za decembrsko obdarovanje, še vedno pa ostajamo zvesti obstoječim kupcem, ki opravijo nakup po ustaljenih kanalih, darilne bone pošljejo na želeni naslov, tudi kot darilo.

V spletni trgovini ponujamo nad 50 storitev in doživetij, ki so razvrščeni v devet kategorij za lažji pregled: vrednostni darilni boni, darilne vstopnice za kopanje in savno, darilni boni za masaže, za nego telesa in obraza, Kneippovi tretmaji za sprostitev in dobro počutje ter številna doživetja: termalna, Kneippova, kulinarična ter seveda promocijski izdelki Term. Novinci med doživetji niso samo storitve na že znanih bosonogih poteh, temveč tudi kulinarična doživetja, ki temeljijo na Kneippovi življenjski filozofiji. Na voljo so Kneippovi zajtrki in okusna doživetja za kosilo ali malico. Vsi darilni boni, darilne vstopnice in doživetja veljajo 12 mesecev od datuma nakupa oz. v trenutni situaciji eno leta od datuma ponovnega odprtja term, zato smo v Termah prepričani, da bodo krasno darilo za družino, prijatelje, zaposlene, sosede v prihajajočih mesecih. Kupci se bodo zagotovo razveselili tudi brezplačne poštnine, v kolikor se ne bodo odločili za elektronski darilni bon.

Trgovina je na voljo v slovenskem jeziku, v nadaljevanju tudi v angleščini, prav tako se bo stalno nadgrajevala in dopolnjevala s še več novostmi, ki jih bo mogoče izkusiti v neokrnjeni naravi Tuhinjske doline v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

 

Obiščite našo spletno trgovino in brezskrbno nakupujte, za dodatne informacije smo dosegljivi tudi na 01 83 44 100 ali na info@terme-snovik.si

 

    Vrednostni darilni bon 50 €
    Svojim najdražjim poklonite vrednostni darilni bon, podarite jim sprostitev in dobro počutje.
    Cena:
    50,00 €
    Darilna vstopnica za 4-urno kopanje s savno
    Termalno razvajanje v bazenih s termalno vodo z vključenim vstopom v Svet savn.
    Cena z DDV:
    26,50 €
    -10%
    PAKET MASAŽ EKO SNOVIK
    Zagotovite si tri termine sproščanja z masažami EKO Snovik.
    Stara cena z DDV:
    228,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    205,20 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    228,00 €
    Kneippov zajtrk 3
    Bogat in svež zajtrk iz lokalnih sestavin.
    Cena z DDV:
    12,00 €
    TERMALNI VIKEND ZA 2 OSEBI
    Odlična ideja za darilo za vikend oddih.
    Cena z DDV:
    320,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih