Koledar
Darilni bon
PAKETI

NOVO PRIZNANJE TERMAM OB LETOŠNJEM JUBILEJU

 

Letošnje leto v termah praznujemo 20. obletnico uspešnega in razvojno usmerjenenega neprekinjenega delovanja. Odlično delo in poslovanje je prepoznala tudi Turistično gostinska zbornica Slovenije. Zbornica, ki vsako leto podeli številna priznanja zaposlenim in podjetjem za njihov prispevek v turistični panogi. Tudi letos so v sklopu 69. Gostinsko turističnega zbora Slovenije, ki je ponovno potekal v fizični obliki v Veliki dvorani hotela Park Thermana Laško, podelili številna priznanja.

Zbornica nam je ob naši pomembni obletnici in jubileju, 20i obletnici delovanja podelila  priznanje v kategoriji Priznanja gostinskim, hotelskim in turističnim podjetjem, organizacijam in izobraževalnim institucijam.

Ponosni smo na priznanje in seveda na našo ekipo, ki dnevno prispeva k uresničevanju odličnih turističnih produktov za zadovoljstvo vseh naših gostov. 

Povezane novice

Letos smo se povzpeli še višje.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih