Koledar
Darilni bon
PAKETI

Poročna doživetja v objemu tuhinjskih gozdov

 

Poročne sanje so zopet dovoljene, predvsem v luči sproščanja ukrepov preprečevanja širjenja koronavirusa. Prvo junijsko soboto, 5. 6. 2021 se je v novi večnamenski dvorani Tuhinjka v Termah Snovik odvijala čudovita poroka, prva v letošnjem letu in tako smo se tudi vpisali med prelepe poročne lokacije v Sloveniji. Ponujamo celostno poročno doživetje v objemu gozdov Tuhinjske doline, tako poročni obred kot poročno slavje.

 

Neposredna okolica Term Snovik ponuja čudovite naravne lepote Kamniško-Savinjskih Alp, kjer vam bomo omogočili izvedbo civilnega obreda v naravi. Zvestobo in ljubezen si lahko obljubite v čudovitem naravnem okolju na prostem sredi travnika pod paviljonom ali v poročnem prostoru v dvorani Hrast v primeru slabšega vremena.

 

Poročno slavje vam pripravimo v najnovejših kapacitetah  v večnamenskem prostoru Tuhinjka. Dvorana omogoča različne razporeditve miz glede na želeni sedežni red svatov in število gostov. V dvorani organiziramo poroko za minimalno 50 in maksimalno 80 oseb.

Poročna kulinarika je zelo slavnostna, okusna, lokalna. Kuharski mojstri pripravijo izvrstne predloge poročnih menijev, z veseljem pa prisluhnejo okusnim željam bodočih mladoporočencev. 

 

Nudimo vam posebne ugodnosti za mladoporočenca in svate za  nočitev v apartmajskem naselju na dan poroke ali podaljšan termalni oddih v čudovitem eko svetu.

Rezervacije za jesensko-zimsko poročno obdobje že sprejemamo, za vse informacije, ogled lokacije in vaše poročne želje smo dosegljivi na 01 83 44 100 ali gostinstvo@terme-snovik.si.

 

Povezane novice

Čas, da sanje o vajini poroki postanejo resničnost.

Nepozabno poročno doživetje v objemu gozdov v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp v idiličnem okolju neokrnjene narave, kjer se bo čas ustavil le za vajin čudovit nepozaben dan, ko si bosta izrekla  neskončno ljubezen.  

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih