Koledar
Darilni bon
PAKETI

VSAK ČETRTEK - VAJE ZA ZDRAVO TELO S KINEZIOLOGOM

Dolge čakalne vrste za fizioterapevtske storitve postavljajo izziv mnogim, ki si želijo hitrega okrevanja in izboljšanja gibalnega zdravja. V Termah Snovik smo pripravili rešitev - vodeno vadbo s kineziologom v termalni vodi.

Vadba v vodi že dolgo velja za učinkovit način krepitve telesa in izboljšanja počutja. V Termah Snovik nudimo vodeno vadbo vsak dan ob 10:00 in ob 17:00, s posebnim poudarkom ob četrtkih, ko je na voljo kineziolog. Z vadbami s kinezologom začnemo 21. 12. 2023 ob 17:00. Vadba bo potekala z različnimi pripomočki, ki jih bomo priskrbeli mi.

Topla termalna voda ima številne pozitivne učinke, vključno z izboljšano cirkulacijo, sprostitvijo mišic in povečano gibljivostjo. Vadba v vodi ima ključno vlogo pri rehabilitaciji po poškodbah ali kirurških posegih, saj voda razbremeni sklepe.

Kineziolog je strokovnjak, ki zagotavlja pravilno izvajanje vaj v vodi, prilagojenih posameznikovim potrebam. Vadbeni program traja 45 minut in vključuje ogrevanje, vsebinski del ter razteg, sledi pa še 15 minut individualnega svetovanja, za goste ki bi si tega želeli.

Vadba je primerna za vse starostne skupine in ravni pripravljenosti, z možnostjo prilagajanja za posameznike z različnimi gibalnimi izzivi. Vadbo lahko uporabite kot preventivo za boleče predele telesa (hrbet, kolena, kolki) ali pa za lajšanje le-teh.

Prijavite se na vadbo v Termah Snovik in doživite harmonijo gibanja v termalni vodi s strokovnim vodstvom.

 

Vodna telovadba je za apartmajske goste in dnevne obiskovalce s karto za kopanje brezplačna. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih