Koledar
Darilni bon
PAKETI

Barvita paleta poklicev v Termah Snovik

Terme Snovik smo se z barvito paleto poklicev predstavile na 1. Kariernem sejmu v Kamniku, ki je potekal v organizaciji Podjetniškega kluba Kamnik v novembru v Športni dvorani Kamnik. Z udeležbo smo želeli bolj nazarno predstaviti različne oblike dela v termah tako za dijake in študente kot iskalce novih zaposlitev in novih kariernih priložnosti v najvišje ležečih termah v Sloveniji.

V termah se hitro razvijamo, za goste nadgrajujemo obstoječe turistične produkte in prav tako razvijamo nove, zato v svoje vrste vabimo številne posameznike, ki bodo skupaj z nami soustvarjali uspešno zgodbo slovensko turizma.

Dijaki in študenti v termah poiščejo različna dela predvsem v počitniškem obdobju ali ob vikendih tako v animaciji, gostinstvu, recepciji, pri sobaricah in rediteljih na bazenu, prav tako se iščejo nadobudni posamezniki za pomoč v prodaji in marketingu. V termah je mogoče opravljati obvezno prakso, ki jo opredeli srednja šola ali fakulteta z določenim številom ur, odprte so priložnosti tudi za kadrovsko štipendiranje na različnih oddelkih, kar je posledično priložnost za prvo zaposlitev na Kamniškem. Zdravo, močno lokalno podjetje odpira karierno pot in številne izzive v podjetju z dobro in pozitivno klimo, bližina doma pa vsekakor predstavlja veliko prednost z možnostjo ustvarjanja nove ponudbe in soustvarjanja razvoja domače destinacije.

Poslovanje gradimo na trajnostni politiki, že od svojih pričetkov spodbujamo zaposlovanje kandidatov iz lokalnega okolja za dolgoročno sodelovanje ter številne priložnosti za karierni razvoj in napredek, vedno dajemo možnost za nove ideje in samoiniciativnost. Delovne skupine oblikuje timskih duh in dobra klima, visoka prilagodljivost urnikov, možnost spoznavanja delovnih procesov na različnih področjih ter urejeni delovni pogoji in redno plačilo za opravljeno delo.

Na sejmu smo se predstavljali skupaj z matičnim podjetjem Zarja Kovis, ki se že 30 let intenzivno ukvarja z načrtovanjem in izvedbo večjih in manjših energetskih sistemov in inženiringom. Fleksibilna, strokovno usposobljena in uigrana ekipa zaposlenih predstavlja temelje podjetja, zgrajenega na dolgoletnih izkušnjah in kar 60-letni tradiciji, katere priznava tudi strokovna javnost. V Zarji Kovis, ki deluje na področju energetskih sistemov, kovinske proizvodnje, inženiringa, svetovanja in projektiranja, odpirajo nove projektne priložnosti, zato v svoje vrste vabijo posameznike, ki želijo prispevati k bolj zeleni Sloveniji.

Vabljeni vsi, da izkoristite priložnost pridobitve delovnih izkušenj ali razvoja novih kariernih priložnosti, za različne oblike dela. Pišite nam na elektronski naslov zaposlitev@terme-snovik.si ali izpolnite obrazec TUKAJ.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih