Recepti

 

Prehrana po Kneippu je enostavna, dobra, polnega okusa, raznolika, polnovredna in sveža. Pri pripravi jedi daje Kneipp poudarek sezonskim in lokalnim izdelkom ter živilom rastlinskega izvora.

 

TUHINJSKA POSTRV S KAŠO IN GOMOLJČNO ZELENJAVO


SESTAVINE (za 1 osebo):

  •  120 g file postrvi

  • 60 g gomoljčne zelenjave

  • (por, zelena, koleraba, korenje)

  • 50 g ajdove kaše

  • 30 ml sladke smetane

  • 30 g parmezana

File postrvi na vsaki strani po 1 minuto popečemo in garniramo na krožnik.  Zelenjavo narežemo po želji in na hitro prepražimo na maslu. Kašo skuhamo in odcedimo. Dodamo prepraženo zelenjavo, prelijemo s smetano in parmezanom. Vse sestavine garniramo na ogret krožnik.

 

Avtor: Iztok Gumzej

 

 

 

 »Od vsakega nekaj, ne premalo, a tudi ne preveč.«

                      Sebastian Kneipp

 

 

Mnenja gostov

 

"Bili smo prvič. Z možem in 10 mesečno punčko. Vsi trije smo zelo uživali. Apartma zelo lep in zelo uporaben. Hrana odlična. Še bomo prišli."

 

Katja Z.

 

"Lep kratek oddihPrijetni apartmaji in zelo prijazno osebje. Možnost priključitve dodatnim dejavnostim - meditacija, pohod z baklami..."

 

Anita Ožinger Vidovič

 

"Zelo mirna lokacija v naravi, izredno dobra hrana in super osebje."

 

 

Špela

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?