Koledar
Darilni bon
PAKETI

KOPALNI ABONMA

NOVO V PONUDBI

 

Plavanje velja za najboljšo obliko rekreacije, ki koristi celemu telesu, saj aktivira vse mišice. Vabimo vas, da okrepite svoje zdravje z rednim obiskom bazenov z zdravilno termalno vodo.  

Za redno rekreacijo in sprostitev na vodnih atrakcijah v bazenih s termalno vodo je sedaj na voljo nakup kopalnega abonmaja. Abonma vključuje 10 x 2-urno vstopnico za kopanje.

Koriščenje je mogoče vse dni v tednu, prav tako tudi za nočno kopanje. Abonma bomo za vas izdali na ime in ni prenosljivo.

Akcija nakupa abonmaja velja do 31. 12. 2021, veljavnost za koriščenje pridobljenih vstopov na bazen pa je do 30. 4. 2022.

Cena enega abonmaja je 100 € in omogoča 10 vstopov na bazen za čas dveh ur, termine prihoda pa si določate sami. Za nakup kopalnega abonmaja lahko unovčite tudi turistične bone BON21. Za nakup abonmaja se oglasite na recepciji term, kjer boste uredili vse potrebno. Recepcija je odprta vsak dan od 7. do 22. ure. Obrazci za unovčenje bona so na voljo tudi na spletni strani TUKAJ, da jih lahko izpolnite že vnaprej.

 

Odpiralni čas bazenov:

  • Vsak dan od 9. do 20. ure

  • Sreda, petek in sobota - nočno kopanje od 20. do 22. ure

  • Zadnji dan v letu, 31. 12. 2021 bazen obratuje do 18. ure, ob 20. uri pa je odprt le za goste, ki imajo rezervirano silvestrovanje v kopalkah. Prvi dan v letu 2022, 1. 1. 2022 bo bazen obratoval po ustaljenem urniku od 9. ure naprej.  

 

Vabljeni na termalno sprostitev in redno rekreacijo za krepitev imunskega sistema.

Povezane novice

Naše telo je narejeno za gibanje, ne sedenje. In prav gibanje v vodi, ustrezne temperature je odlična oblika rekreacije, da pospešimo krvni obtok.
Turistične bone lahko izkoristite za aktivne termalne počitnice v Termah Snovik v objemu neokrnjene narave.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih