Koledar
Darilni bon
PAKETI

Ponovno odpiranje v petek, 30.4.2021

Prišel je dan, ko z velikim veseljem z vami delimo informacijo o ponovnem odprtju Term Snovik glede na trenutno sproščanje vladnih omejitev za preprečevanje širjenje virusa Covid-19.

V Termah Snovik bomo postopno odpirali naše kapacitete, tako vas v našo družbo vabimo od petka, 30. 4. 2021.

 

Nastanitev v apartmajih

Nastanitev v sobah in apartmajih je ponovno mogoča od petka, 30. 4. 2021 glede na veljavne vladne omejitve. Ponovno vas vabimo, da se nam oglasite in preživete pri nas težko pričakovani termalni oddih. 

V apartmaje lahko sprejmemo le osebe, ki ob prijavi izkažejo potrdilo o prebolevnosti, o cepljenju ali o opravljenem hitrem oziroma PCR-testu.  V nastanitvenih obratih pa lahko brez opravljenega testa na virus SARS-CoV-2 in ostalih bivajo vse osebe, ki še niso dopolnile 15 let in bivajo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki.

Le za apartmajske goste bo odprt notranji termalni bazen, za zunanje obiskovalce kopanje v termalnih bazenih še ni mogoče.

 

Priporočamo vam najem prostornih sob ali apartmajev z možnostjo zajtrka, kosila in večerje v naši restavraciji Potočka. Za vas smo pripravili dva otvoritvena paketa z 20 % popustom: 

  • Otvoritveni paket najem 

  • Otvoritveni paket z zajtrkom 

Za oba paketa lahko tudi unovčite turistične bone. Vabimo vas, da vas k oddaji povpraševanja. 

 

Novi aktualni paketi doživetij, ki si jih ogledate TUKAJ v času trenutnih vladnih omejitev preprečevanja širjenja virusa, tako v otvoritvenem obdobju postopnega odpiranja še niso odprti za vaše rezervacije, ker vam ne moremo zagotoviti izvajanja vseh ugodnosti in aktivnosti, ki jih paketi vključujejo.

Prav tako bomo z namenom vašega dobrega počutja v termah in zagotavljanja kakovostne storitve trenutno nadaljevali z izvajanjem prenov na garderobnem delu termalnega kompleksa, zato bomo v ta namen uredili začasne dostope do recepcije, garderob in termalnega bazena.

 

Za vas smo za vse informacije in rezervacije dosegljivi na telefonski številki 01 83 44 100 ali na booking@terme-snovik.si.

 

Zunanja terasa restavracije Potočka

Vse obiskovalce vabimo, da nas obiščite od petka, 30. 4., da se okrepčate, poklepetate in uživate v ponovnem druženje v naravi. 

 

Savne in wellness

Še naprej bomo v skrbi za vaše in naše zdravje izvajali številne varnostne in higienske protokole, da bo vaš termalni oddih v Snoviku brezskrben in varen, namenjen sprostitvi in dobremu počutju. S spoštovanjem veljavnih ukrepom bomo vsi skupaj pripomogli k čim hitrejšemu vračanju v čas brez omejitev.

Brezskrbni in varni oddih  

 

Vaša ekipa Term Snovik

 

 

Povezane novice

Vse, kar morate vedeti ob ponovnem odprtju, da se boste pri nas počutili brezskrbno in varno.

    FIRST MINUTE POLETJE
    FIRST MINUTE termalni poletni oddih, kjer je 5 = 6. Eno nočitev z zajtrkov vam podarimo! Pohitite AKCIJA velja za rezervacije le do 15.4.2024 in veljajo za poletne termine od 23.6. do 1.9.2024. REZERVIRAJ
     
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih