Koledar
Darilni bon
PAKETI

VAJE V VODI S FIZIOTERAPEVTOM

V torek, 5. decembra 2023, ob 17:00 bo imel fizioterapevt iz Centra za krepitev zdravja vodeno vadbo fizioterapije v notranjih termalnih bazenih Term Snovik. Vadba, ki bo trajala 30 minut, je namenjena vsem starostnim skupinam in se izvaja v termalni vodi, kar zagotavlja še dodatne koristi za telesno zdravje.

Terapevtska vadba v vodi je izjemno učinkovita pri krepitvi mišic, izboljšanju ravnotežja ter zmanjševanju stresa na sklepe. Voda deluje kot naravni blažilec, kar omogoča varno in udobno izvajanje vaj brez dodatnega obremenjevanja sklepov.

Izvajalec vadbe bo fizioterapevt iz Centra za krepitev zdravja, ki ima bogate izkušnje z individualnim pristopom k vsakemu posamezniku. S svojim strokovnim znanjem bo udeležencem omogočil optimalno izvajanje vaj, prilagojenih njihovim specifičnim potrebam.

Vadba bo potekala v toplih termalnih bazenih, kar bo dodatno pripomoglo k sprostitvi in povečanju učinkovitosti vadbene enote. Za udeležbo je potrebna predhodna prijava na recepciji. Poleg tega je za vstop na bazene potreben nakup karte za kopanje, ki je na voljo na istem mestu.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za izboljšanje svojega zdravja in počutja skozi terapevtsko vadbo v prijetnem okolju termalnih bazenov. Pridružite se nam v torek, 5. decembra, ob 17:00, in skupaj z nami odkrijte blagodejne učinke fizioterapije v vodi!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih