Koledar
Darilni bon
PAKETI

Z odprtjem zunanjih bazenov se je pričelo Snoviško poletje

V Termah Snovik se z odprtjem zunanjih bazenov s ponedeljkom, 12. 6. 2023 pričenja razgibano SNOVIŠKO POLETJE, ki bo postreglo z več kot 400 animacijskimi dogodki in festivali za prav vse generacije.

 

Program Snoviškega poletja vključuje raznolik dnevni animacijski program in poletne festivale. Polno bo različnih aktivnosti, ki bodo ustrezale vsem starostnim skupinam. Ne glede na to, ali želite plavati in uživati v termalnih bazenih s pogledom na okoliške hribe, sprostiti telo in duha v wellness centru in s Kneippovimi programi sprostitve ali uživati v športnih dejavnostih na prostem, boste našli nekaj zase.

Notranji bazeni so odprti vsak dan od 9. do 20. ure, nočno kopanje je vsako sredo, petek in soboto od 20. do 22. ure.

 

Zunanji bazeni so v juniju do konca šole odprti od 10. do 18. ure, od vključno sobote, 24. 6. 2023 se obratovalni čas podaljša od 9. do 20. ure. 

 

Bazeni v Termah Snovik z zdravilno termalno vodo so prava lokacija za poletno rekreacijo in sprostitev. Vsak dan se pridružite skupinski vodni telovadbi ob 10. uri, kjer izvajate različne vaje v vodi za celotno telo. Ta aktivnost je odlična za krepitev mišic, izboljšanje ravnotežja in splošno dobro počutje. Po telovadbi ob 10:30 uri dnevno izvajajo Kneippove vodne oblive z mrzlo vodo in voden sprehod po spiralni bosonogi poti, oboje odličen način za izboljšanje cirkulacije in poživitev telesa.

Vsak dan, razen nedelje ob 17. uri pridite na vodno aerobiko, bolj dinamično vadbo, ki bo izboljšala vašo kondicijo in vam omogočile zabavno vadbo v vodi v ritmih glasbe. 

 

Za otroke smo pripravili atraktivni nabor vodne zabave, kreativnih delavnic in novih gozdnih raziskovalnic. Vodne zabave so vedno atraktivne, otroci bodo aktivno preživljali počitnice, veliko bo igranja, plavanja in vodenih vodnih vragolij. Vsak četrtek se bodo otroci podali na lov na skriti zaklad. Skupaj bodo reševali uganke, sledili namigom in na koncu odkrili skriti zaklad. Vsako nedeljo se pridružite plesni delavnici in zabavi ob ritmu glasbe.  Vsak torek in soboto se bodo izvajale ustvarjalne delavnice  z različnimi materiali, tudi naravnimi materiali iz gozda, ki bodo zaživeli v novi unikatni podobi in izdelkih. Letošnja novost so tudi gozdne raziskovalnice, ki vključujejo 2-urno delavnico raziskovanja gozda in tudi varstva otrok.

 

Celotno dogajanje bo budno spremljal palček Snoviček, s katerim se boste lahko družili vsak torek, četrtek in nedeljo, vsako prvo soboto v mesecu pa poteka združenje palčka s člani Kluba palčka Snovička.

Poletje je tudi čas, ko se malo ustavimo in popolnoma sprostimo misli. S tem vodilom bodo v Termah Snovik gostom ponudili edinstveno izkušnjo Kneippovih doživetij  povezave z naravo, sprostitve in ponovnega vzpostavljanja ravnovesja med telesom in umom v čudovitem okolju Tuhinjske doline.  Vsak torek in nedeljo bo potekala Kneippova bosonoga pot, ob četrtkih in sobotah se udeležite izkustvene dvourne delavnice gozdnih doživetij z meditacijo, ob sobotah pa vse, ki si želite popolne globoke sprostitve, vabijo na zvočno kopel v naravi z gongom in vajami povezovanja. Vsak dan pa so vam na voljo tudi številne masaže in tretmaji v Wellness centru ali savnanje v Svetu savn.

Večeri v poletnem času so v termah tudi letos namenjeni druženju ob osvežilnih pijačah in uživanju, vsak četrtek še posebej vabljeni na plesno glasbene večere, ki bodo potekali na zunanji terasi restavracije Potočka v prijetnem ambientu dišečega gozda. Prijali bodo tudi sprehodi po dolini, vsak petek celo v soju bakel do izvira termalne vode, kjer si boste lahko privoščili in natočili kapljice zdravja.

Ob obisku term boste lahko spoznavali lokalne pristne okuse Tuhinjske doline in Kamnika. Vsako soboto zvečer poteka Slovenski večer ob zvokih domače glasbe od 18:30 naprej. Ob nedeljah dopoldne bo potekala eko tržnica s široko paleto lokalnih izdelkov in dobrot. Srečali boste lokalne ponudnike, ki vam bodo predstavili svoje kakovostne izdelke. Vsi obiskovalci bazenov so vsako sredo povabljeni na brezplačno skodelico ledenega domačega zeliščnega čaja, vsak petek pa si lahko privoščijo malo zdravo malico, tudi brezplačno.

Animacijski pogram je za obiskovalce bazenov brezplačen, razen če je drugače označeno. V Snoviku vas pričakujeo vsak dan od 7. ure naprej na kavici ali termalnem napitku, od 9. ure naprej na bazenih. 

 

Celotni program si lahko prenesete tudi TUKAJ

Naj se fantastično poletje prične. 

Povezane novice

Poletni program animacije in dogodkov v Termah Snovik

    Celodnevna vstopnica za kopanje
    Celodnevno termalno razvajanje v blagodejni zdravilni termalni vodi. Plavanje in številne vodne terapije.
    Cena z DDV:
    od 16,00 €
    Družinska vstopnica za kopanje
    2 odrasla in otrok
    Cena z DDV:
    45,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih