Koledar
Darilni bon
PAKETI

Varno v udobje termalne vode

Spoštovani gostje,

 

Z veseljem vas obveščamo, da je obisk Termalnega kompleksa Term Snovik že od sobote, 6.8. naprej varen, in so glavne ceste, ki vodijo do nas, v popolnem delovanju ter omogočajo brezhiben dostop.

V naši okolici je resda kar nekaj točk do katerih ni mogoč dostop – Velika planina, dolina Kamniške bistrice in Zdravilni gaj Tunjice. Vsi ostali ponudniki na destinaciji Kamnik pa nemoteno delamo in vabimo goste k obisku – poleg nas brez ovir deluje tudi Arboretum Volčji potok, Gostilna Repnik, Slovenia Eco Resort, Mekinjski Samostan in vsi muzeji ter galerije v občini Kamnik.

 

Ker območje Term Snovik k sreči ni bilo hujše prizadeto v preteklih dneh, smo pod našo streho sprejeli preko 110 evakuiranih domačinov in turistov, ki so bili evakuirani iz takrat najbolj ogroženih območji. Vsem evakuiranim osebam smo nudili streho nad glavo ter tople obroke za čas bivanja, ter jim tako vsaj malo olajšali situacijo v kateri so se znašli. Z veseljem tudi sporočamo, da se je večina evakuiranih turistov že varno vrnila domov, ostali pa se vračajo v naslednjih dneh.

 

Vabimo vas k razvajanju v notranjih in zunanjih termalnih bazenih, nastanitvah v apartmajskem naselju, wellness centru in Restavraciji Potočka. Delujemo v celoti nemoteno. Sporočamo, da so naše kolesarske ter pešpoti dostopne in varne. Vabimo pa tudi vse občane, ki so brez tekoče vode, da si jo natočijo na izviru termalne vode v vasi Potok, kjer je vodna pitna in neoporečna.

 

Za več informacij o situaciji na destinaciji Kamnik pa si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani https://www.visitkamnik.com/sl/novice/nujne-informacije-za-obiskovalce-kamnika-essential-tips-and-advice-for-tourists-during-floods-in-slovenia ).

 

V kolikor imate kakršnakoli dodatna vprašanja, smo vam na voljo na telefonski številki 01 83 44 100 ali na spletnem poštnem naslovu info@terme-snovik.si.

Povezane novice

Podarimo vam brezplačno vstopnico.
NAJ KOPALIŠČE 2023
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih